GelreDome, 23 oktober 2021. Jamal Ben Saddik krijgt klappen van Rico Verhoeven. Organisator Glory van het titelgevecht zegt voorlopig in Nederland geen vechtsportgala’s meer te willen organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
GelreDome, 23 oktober 2021. Jamal Ben Saddik krijgt klappen van Rico Verhoeven. Organisator Glory van het titelgevecht zegt voorlopig in Nederland geen vechtsportgala’s meer te willen organiseren. © Pro Shots / Mischa Keemink

Kickboksers keren Nederland de rug toe, verbazing in GelreDome: ‘Wij zijn gewoon in gesprek’

ARNHEM - Kickboksorganisatie Glory, vaste gast in GelreDome, wil in Nederland voorlopig geen evenementen meer organiseren. Er was voor komend voorjaar in het Arnhemse stadion al een nieuw vechtsportgala aangekondigd, maar daarvoor zegt Glory nu te willen uitwijken naar ‘een buurland’. De uitspraak leidt tot verbazing in GelreDome.

4 reacties

 • Colijn van Aanris

  4 maanden geleden
  Prima. Doei.
 • Henk Doddema

  4 maanden geleden
  Glory wil de dopingwetgeving kunnen manipuleren.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Zo te zien zijn ze bij het Gelredome nog aan het zoeken naar Rico's oog.
 • Frans Bonnes

  4 maanden geleden
  Niet winstgevend, laat me niet lachen. Kijk eens wat hij de boksers kan betalen per gevecht. Als dat ietsie pietsie minder wordt zal er best winst gemaakt kunnen worden. Maar dat alles even terzijde, waarom wil hij zo nodig winst maken, moet hij er zelf beter van worden. Als hij alle kosten kan betalen, ook zijn eigen kosten is dat toch meer dan genoeg.
 1. Hendrik (86) uit Arnhem wil de oudste, fitte krantenbezorger van Nederland zijn: ‘Vooral niet slenteren’
  PREMIUM
  met video
  5

  Hendrik (86) uit Arnhem wil de oudste, fitte krantenbe­zor­ger van Nederland zijn: ‘Vooral niet slenteren’

  ARNHEM Hendrik Tahapary is met 86 jaar de oudste krantenbezorger van De Gelderlander. Hij peinst er niet over om te stoppen. ,,Ik geniet ervan. Het is goed voor mijn conditie en voor mijn geheugen. Ouderen moeten in beweging blijven.” Hij hoopt dat hij ooit uitgeroepen wordt tot oudste krantenbezorger van het land. ,,Dan ben ik kampioen en sla ik mezelf stiekem op de borst.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.