Sneeuw bij het Rozendaalse Veld.
Volledig scherm
PREMIUM
Sneeuw bij het Rozendaalse Veld. © Rolf Hensel

Kritiek op nieuw plan voor Posbank: ‘Dit wordt een ramp op de aanrijroutes’

RHEDEN/VELP/DE STEEG - Het plan om de Posbank beperkt bereikbaar te houden voor autoverkeer, stuit op stevige kritiek van omwonenden. Stichting Red Heuven en de Posbank is verbijsterd en spreekt van een ramp.

14 reacties

 • Hans Jacobs

  4 weken geleden
  Nog een jaar of 10 dan is de natuur in Nederland gestorven.
 • Clemens De vries

  4 maanden geleden
  Gewoon laten hoe het nu is, en bij te grote drukte ( dit is maar sporadisch ) reguleren. Opstoppingen bij parkeerplaatsen en chaos in de omgeving is ook niet de oplossing. Laat de mensen genieten van de natuur, auto’s worden ook steeds schoner dus dat scheelt alweer
 • Lian Elsenaar

  4 maanden geleden
  Vraag bij Provincie of Rijk subsidie voor de kabelbaan. Inovatief milieuvriendelijk idee. Je kunt ook “Omzigt” vragen hier te komen en ervoor te laten pleiten in de kamer. Net zoals hij deed als tegenstander van de afbuiging Noordtak door de Achterhoek. Kan hij meteen zien/horen hoeveel goederentreinen er door/langs de Gem. Rheden rijden!
 • Lian Elsenaar

  4 maanden geleden
  Motoren en auto’s (gedeeltelijk verbod) en een KABELBAAN aanleggen vanaf parkeerplaats aan de N348 bij Riverstone. (Geluidsarm en milieu-vriendelijk) Van hier naar Posbank met 1 of 2 in- of uitstapplaatsen, bij Bezoekerscentrum Veluwezoom en Peter Overstegen (fietsverhuur etc.) en/of rest. De Deel/de Luchte. Op parkeerplaats Riverstone verwijsborden maken naar restaurants etc. In de buurt, zoals Pannekoekhuis Vrijland en div. In Rheden, en omgeving. Doe eindelijk iets! Praten helpt niets!
 • jan janssen

  4 maanden geleden
  Als je bij Posbank gaat wonen, weet je dat daar recreanten op af komen. Moet je niet gaan lopen klagen. Het is een Nationaal Park, bedoeld voor iedereen. En niet de achtertuin van die gasten die daar wonen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.