Erik van 't Hullenaar
Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Leiding neemt signaal over angstcultuur bij Pro Persona 'zeer serieus'

WOLFHEZE - De directie van Pro Persona, de regionale instelling voor de geestelijke gezondheidszorg, wil samen met de zorgmanagers snel in gesprek met de behandelteams voor zorg aan volwassenen. Dat moet gaan over het werkklimaat.

10 reacties

 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Als voormalig medewerker van Pro Persona kan ik toevoegen dat er op de betreffende afdelingen fors gesjoemel plaatsheeft met zorgindicaties. De uitspraak over een 'financieel gezond' Pro Persona is daarom bijzonder te noemen.
 • Softie

  5 jaar geleden
  Helemaal mee eens. Over de rug van de werknemer goede sier maken voor het grote publiek.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Anoniem. Er gaat niks veranderen als er geen onafhankelijk onderzoek wordt verricht. Dankzij de angstcultuur gaat niemand praten. De toezegging van directie en RvB de zaak serieus te nemen is een wassen neus !! Dat de organisatie financieel gezond zou zijn komt door de offers die personeel op de werkvloer maakt. Ten koste van de kwaliteit van zorg en veiligheid voor henzelf en de cliënten. De top strijkt daarentegen nog steeds ruim 2 ton per jaar per man/vrouw op.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Gesprekken met de manager&directie die een centrale rol hebben in het creëren van een terrorcultuur! Dat zullen me goede gesprekken worden.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Wat is de rol van de Ondernemingsraad in deze ? Opkomen voor het belang van de medewerker of toch maar niets doen uit angst voor individueel baanverlies.Het zal wel de laatste optie zijn! Slap marionetten-orgaan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem