In de studio in Zevenaar. Links voorzitter Jos Verbraeken van de Liemerse Omroep Stichting, rechts vice-voorzitter Eugène van der Schuur.
Volledig scherm
PREMIUM
In de studio in Zevenaar. Links voorzitter Jos Verbraeken van de Liemerse Omroep Stichting, rechts vice-voorzitter Eugène van der Schuur. © theo kock persfotografie

Liemers krijgt eigen televisiekanaal; Streekomroep RTV Connect wil ruzies van vroeger achter zich laten

Een volwassen televisieprogrammering van de grond krijgen is de belangrijkste uitdaging voor RTV Connect, de nieuwe streekomroep voor Arnhem, Renkum, Westervoort, Doesburg, Duiven en Zevenaar. In deze omroep zijn de lokale omroepen RTV Arnhem en Favoriet FM in november samengegaan.

4 reacties

 • Erik de Vries

  3 dagen geleden
  Helemaal eens met Klaas. Direct stoppen met dit soort onzin subsidies. Geef het geld maar aan de dieren ambulance of aan armoede bestrijding. De meeste content op hun website is copy paste van Omroep Gelderland en ze voegen zelf weinig toe.
 • Eelco de Boer

  4 dagen geleden
  Wellicht een optie om een real live soap rondom Lokaal Eigen Belang Zevenaar te maken. Dat zit wel vermaak in, het wel en wee rondom de groenteboer en zijn lokale clubje. De incompetente fractieleden, de "politieke coach" als tsaar, de fractievoorzitter van het CDA die alle principes opzij zet om maar in de coalitie te mogen zitten, de oppositie die überhaupt niets doet en er alleen voor eigen eer en verdiensten zitten. Age die iedere 4 jaar een nieuwe partij opzoekt en daar ook niet slaagt....
 • Klaas de Baas

  6 dagen geleden
  Beide organisaties hebben een tumultueuze geschiedenis met veel interne ruzies...nou dat biedt vast een goed perspectief voor de toekomst. Sterkte aan alle betrokkenen. Muziek en nieuws zijn 24/7 overal aanwezig. Direct stoppen met dat gesubsidieerd plaatjes draaien en amateuristische beelden maken. Er luistert en kijkt geen hond.
 • De Vries

  6 dagen geleden
  Moeten hier weer mensen via de gemeente of sociale diens verplicht zonder loon werken?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.