Het Lorentzhuis in Velp.
Volledig scherm
Het Lorentzhuis in Velp.

Lorentzhuis Velp in hoogste staat van paraatheid na uitbraak besmettelijk virus

VELP - De afdelingen verzorgd en verpleegd wonen in het Lorentzhuis aan de Rijnstraat 1 in Velp  zijn getroffen door een besmettelijk virus. Een deel van het tehuis is voorlopig gesloten om verdere verspreiding te voorkomen.

2 reacties

  • Frits Starink

    4 jaar geleden
    Beetje kortzichtige reactie. Het Lorentzhuis is na de renovatie enorm verbeterd en de verzorgenden maken op mij een zeer deskundige indruk. Er hoeft maar 1 persoon, en dat kan ook een bezoeker zijn, de richtlijnen niet na te leven en het virus gaat rond. Dit kan overal gebeuren. Op de afdelingen is juist veel deskundigheid en er wordt keihard gewerkt! Of er veel geld naar de directie gaat kan ik niet beoordelen maar misschien moet je zelf eens binnen lopen en rondkijken dan zie je dat er veel voor de bewoners wordt gedaan!
  • Zwaluwstaart

    4 jaar geleden
    Tsja, Innoforte en haar bestuurder Welling, het zal daar altijd modderen blijven in dat Lorentzhuis. Tijdenlang onder verscherpt toezicht gestaan en dan dit. Een uitbraak van het Norovirus betekent gewoon dat protocollen en richtlijnen op het gebied van hygiëne niet zijn nagleefd. Dat krijg je er van als je maar blijft bezuinigen op deskundigheid en inzet van verzorgenden. Innoforte blijft een organisatie onder de maat waar al het geld naar staf en directie gaat en er op de afdelingen met minimale inzet wordt gewerkt. Het wordt tijd dat de Inspectie der Gezondheidszorg weer langs komt

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.