Luxor Live verwacht bomvolle zaal voor viraal gaande Hardstyle Pianist

videoARNHEM - Poppodium Luxor Live in Arnhem verwacht te profiteren van de flink toegenomen bekendheid van de Hardstyle Pianist, in het dagelijks leven bekend als Jisk Lieftink. Een video van hem waarin hij samen met een vriend happy hardcore-klassiekers op de piano speelt, is online een hit en trekt de aandacht van landelijke media. De Hardstyle Pianist treedt op vrijdag 11 mei op in Luxor Live.

Dat doet hij vanwege zijn tour genaamd Hardstyle Pianist in Concert. Daarbij speelt hij samen met andere solo-muzikanten, zangers en zijn eigen Hardstyle Pianist Orchestra hardstyle-muziek. Maar dan met een klassiek tintje. Eerder was de Hardstyle Pianist al eens te zien op festival Defqon. 1 en in januari nog in stadion GelreDome bij Hard Bass.

Quote

Op zich was de Hardstyle Pianist al een grote naam in zijn scene. Nu is hij ook bij het bredere publiek bekend

Pim Kapitz van Luxor Live

Het filmpje waar de Hardstyle Pianist nu viraal mee gaat, is op YouTube inmiddels bijna 160.000 keer bekeken. De bekende videowebsite Dumpert pakte de beelden op en de voorbije dagen sprak de pianist onder meer met dj's Sander Lantinga en Coen Swijnenberg van Radio 538. 

,,Op zich was de Hardstyle Pianist al een grote naam in zijn scene’’, zegt Pim Kapitz van Luxor Live. ,,Nu is hij ook bij het bredere publiek bekend. De kaartverkoop voor zijn optreden verloopt nu heel goed. De verwachting is dat we de zaal (met een capaciteit van 700 plaatsen, LB) binnen niet al te lange tijd vol hebben.’’

Deetox als extra boost

Dat dj Deetox met de Hardstyle Pianist meekomt naar Arnhem, moet volgens Kapitz voor een extra boost zorgen. Vandaag werd bekend dat zij, een grote naam voor liefhebbers van hardstyle, op 11 mei ook in Luxor Live staat. Lokale dj's van Future of Hardstyle verzorgen de afterparty.

Kaarten voor Hardstyle Pianist in Concert zijn te koop via de website van Luxor Live.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.