Man overleden na ongeluk op spoorwegovergang in Wolfheze: ‘Voor zoiets waren we al heel lang bang’

Update/VideoWOLFHEZE - Een man met een rollator is vrijdagmorgen tegen een trein aangekomen op de spoorwegovergang in Wolfheze. Hij is later deze middag overleden aan zijn verwondingen, zo meldt de politie Gelderland-Midden. 

3 reacties

 • daniel natrop

  3 maanden geleden
  Dit en dat moet gebeuren kom zeg !!het ligt toch altijd aan je zelf niet aan ProRail of ns
 • Marjolein De Vries

  3 maanden geleden
  Waarom moet er eerst weer iemand overlijden, voordat er wordt ingegrepen /de situatie wordt veranderd?
 • Hennie Brouwer

  3 maanden geleden
  Triest dat dit is gebeurd. Maar waarom de spoorwegovergang niet verbreden? Waarom geen aparte voetgangersoversteekplaats en ook voor fietsers? Waarom komen er zoveel wegen uit bij deze spoorwegovergang? In een straal van 100 meter meer dan 6. Allemaal filevormers en die willen allemaal die smalle spoorwegovergang oversteken in een slakkentempo omdat men elkaar niet kan passeren? Nu komt er een tunnel. Ook zo'n smal en vooral gribusding? Wat op een andere manier een onveilig gaat worden.
 1. De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessurestress ESA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmoment’ OVC’85
  PREMIUM
  voetbal arnhem e.o.

  De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessure­stress E­SA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmo­ment’ OVC’85

  De Rijnderby in de vierde klasse B tussen CHRC en SDOO kwam langzaam op gang, maar na een overtreding van SDOO’er Timo Jansen sloeg de vlam in de pan. Hij kreeg zijn tweede gele kaart. Kort daarna kreeg ook CHRC-speler Hannes Rensen zijn tweede gele kaart. In de 94e minuut was er onenigheid over een inzet van Leni Onderstal, scheidsrechter kon niet zien of de bal wel of niet over de achterlijn ging. Geen doelpunt, waarna direct werd afgefloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.