Harry Kane is de absolute sterspeler van Tottenham Hotspur. Donderdagavond is hij wellicht te bewonderen in GelreDome tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Kane is de absolute sterspeler van Tottenham Hotspur. Donderdagavond is hij wellicht te bewonderen in GelreDome tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Vitesse. © EPA

Marcouch heet fans van Spurs warm welkom en verwijst naar de band tussen Arnhem en Engeland die 77 jaar geleden ontstond

ARNHEM - De gemeente Arnhem houdt rekening met de komst van ongeveer 900 Engelse voetbalfans, die komende donderdagavond in GelreDome de Conference League-wedstrijd tussen Vitesse en Tottenham Hotspur willen bijwonen.

4 reacties

 • Jan Brouwer

  1 jaar geleden
  Rob Arts. Wijzen op historische juistheid in plaats van geschiedvervalsing is nooit irrelevant. Een burgemeester moet bovendien beter weten.
 • Rob Arts

  1 jaar geleden
  Jan Brouwer, wat wil je bereiken met je opmerking? Als je begrijpt wat de boodschap van burgemeester Marcouch is, dan snap je waarschijnlijk ook hoe irrelevant jouw reactie is.
 • Frans Roordink

  1 jaar geleden
  Er zijn altijd mensen die wat te zeiken hebben!
 • Jan Brouwer

  1 jaar geleden
  De burgemeester behoort te spreken over de band tussen Arnhem en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens Operation Market Garden streden de Britten niet voor de vrijheid van Arnhem, Nederland en Europa. Doel van de geallieerden was de overwinning op Duitsland. Doel van Market Garden was vestiging van een bruggenhoofd tussen Arnhem en Nunspeet. Doel van de 1st British Airborne Division was vestiging van een bruggenhoofd tussen de Westerbouwing en Westervoort met tenminste een oeververbinding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem