Burgemeester Marcouch (m) neemt een manifest met aanbevelingen voor de kunst in ontvangst van Joram Kraaijeveld (l) en Lene Grooten (r).
Volledig scherm
Burgemeester Marcouch (m) neemt een manifest met aanbevelingen voor de kunst in ontvangst van Joram Kraaijeveld (l) en Lene Grooten (r). © DG

Marcouch ontvangt pleidooi voor steun aan kunst

ARNHEM - Behoud ateliers en broedplaatsen als Kunstwerkplaats Schuytgraaf en betrek kunstenaars bij de ontwikkeling van nieuw stadsbeleid. Dat is een deel van het advies dat de Kunstenbond, de vakbond voor kunstenaars in Nederland, geeft aan de Arnhemse politiek. 

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen gaat de Kunstenbond langs elf steden, waaronder Arnhem, met een manifest waarin aanbevelingen staan voor het kunstbeleid van de komende vier jaar. 

Burgemeester Ahmed Marcouch nam dat manifest maandag in ontvangst uit handen van Lene Grooten, belangenbehartiger beeldende kunst bij de bond, en Joram Kraaijeveld van het Platform Beeldende Kunst. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.