Ajax-aanvoerder Dusan Tadic in de clinch met stewards van Vitesse na afloop van de wedstrijd Vitesse-Ajax in GelreDome, afgelopen zondag. Rechts Ajax-speler Davy Klaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ajax-aanvoerder Dusan Tadic in de clinch met stewards van Vitesse na afloop van de wedstrijd Vitesse-Ajax in GelreDome, afgelopen zondag. Rechts Ajax-speler Davy Klaassen. © ANP

Marcouch tikt Dusan Tadic en Ajax op vingers na opstootje in GelreDome: ‘Van stewards blijf je af’

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch spreekt Ajacied Dusan Tadic én zijn club aan op het gedrag van de speler na afloop van de wedstrijd Vitesse - Ajax, zondag in stadion GelreDome. Aan de voet van het uitvak ontstond een opstootje, waarbij Tadic het aan de stok kreeg met een steward van Vitesse.

31 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  3 maanden geleden
  @roel, een glazen wand waar regelmatig hooligans bovenop zitten. Just saying.
 • Roel Bosch

  3 maanden geleden
  "Ze waren bang dat de Ajax-supporters zouden uitbreken". Mag ik even lachen? Om het vak staat een metershoge glazen wand.
 • petra damme

  3 maanden geleden
  martin reekers klopt ik heb het ook duidelijk gezien. denk dat de burgemeester even de beelden terug moet kijken
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Nu de eigen supporters nog even in het gareel houden, daar heeft Vitesse veel meer aan.
 • H.A. Numan

  3 maanden geleden
  Wat een kul. Stewards zijn er om de sport en het evenement te faciliteren. Waarbij spelers die dit samen met supporters vieren een belangrijk onderdeel van de voetbalbeleving is. Deze bokito 's laten weer zien dat de veiligheidsorganisatie van Vitesse al jaren denkt dat zij de leidende ipv faciliterende factor zijn. Voetbal onwaardig..

Arnhem e.o.