Het gebouw dat nu op het voormalige terrein van Moviera aan de Nico Bovenweg in Oosterbeek staat. Dat wijkt voor vijftig woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw dat nu op het voormalige terrein van Moviera aan de Nico Bovenweg in Oosterbeek staat. Dat wijkt voor vijftig woningen. © Rolf Hensel

Massale interesse voor bouwplan Oosterbeek: vijftig huizen, ruim vijfhonderd kopers

OOSTERBEEK - Meer dan vijfhonderd mensen hebben al interesse getoond in een van de woningen die straks komen op het Movieraterrein langs het spoor in Oosterbeek. Dat laten burgemeester en wethouders van Renkum weten aan de gemeenteraad. Die neemt eind deze maand een besluit over het bouwplan.

1 reactie

  • Rock Witten

    2 weken geleden
    Reden temeer om de hoogte in te bouwen, een paar vette woontorens van 30-40 etages scheelt heel veel grond en groen. En wat Arnhem betreft in het centrum is ook mooi voor skyline, want op dit moment is het heel zielig gesteld. Rotterdam is een heel mooi voorbeeld daar score je internationaal echt mee, of wil Arnhem een dorpje aan de Rijn blijven? Een kerktorentje, een grijze puist aan de Eusebius Buitensingel en 2 lelijke groen en gele gebouwen aan het stationsplein.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.