Stef ten Thij draagt de foto van Airborne-veteraan Johnny Peters het stadion binnen, voorafgaand aan de Airbornewedstrijd van 2020, het enige duel in dat voetbalseizoen waarbij in GelreDome publiek aanwezig mocht zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef ten Thij draagt de foto van Airborne-veteraan Johnny Peters het stadion binnen, voorafgaand aan de Airbornewedstrijd van 2020, het enige duel in dat voetbalseizoen waarbij in GelreDome publiek aanwezig mocht zijn. © ANP

Meer armslag bij vijftiende Airbornewedstrijd Vitesse. ‘We gaan door met eren en herdenken’

ARNHEM - De jaarlijkse Airbornewedstrijd van Vitesse, komende zondagmiddag tegen FC Twente, is dit jaar weer bijna helemaal zoals de aanhang dat gewend is. ,,De coronaregels staan dat gelukkig weer toe”, zegt Stef ten Thij, coördinator namens de Supportersvereniging Vitesse (SV).

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.