Volledig scherm
Mercedes brandt uit in Arnhem. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Mercedes in Arnhem verwoest door brand

updateARNHEM - Aan de Naardenstraat in Arnhem is zaterdagavond een Mercedes compleet verwoest door brand. De brandweer heeft nog wel geblust, maar kon de auto niet meer redden.

De melding kwam binnen rond  22.15 uur. Toen de brandweer aankwam, stond het voertuig al in lichterlaaie. 

De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting. De recherche doet verder onderzoek.

'Zieke geest'

Volledig scherm
© DG

Een buurman heeft alles van nabij kunnen aanschouwen, vertelt hij zondagochtend. ,,De brandweer had de grootste moeite de brand onder controle te krijgen. Het is een wonder dat de bestelbus die naast de Mercedes stond ook niet in vlammen is opgegaan."

Even later vraagt hij zich hardop af 'welke zieke geest' nu zoiets doet. ,,Ik kan natuurlijk niet vooruitlopen op de zaken, maar ik ga uit van brandstichters. Het is immers voortdurend raak in deze stad. En de eigenaar is flink gedupeerd. De auto was misschien pas een jaar oud."

Die eigenaar, ook een bewoner van de Naardenstraat in de wijk Elderveld, doet wel de deur open, maar laat vervolgens weten geen behoefte te hebben om te reageren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.