Met trillende handen van de Eusebius

videoARNHEM - Ze moet hard lachen als ze haar trillende handen bekijkt. ,,Waar ben ik aan begonnen?’’, vraagt Mireille Derksen zich hardop af als ze vanaf de steiger van de Eusebius-toren naar beneden kijkt. Ze is het vrijwillige 'slachtoffer' dat straks door de klimspecialisten van De Hoogwerker in een brancard van 55 meter hoogte naar beneden getakeld wordt. 

6 reacties

 • Christine244

  4 jaar geleden
  Wie is hier nu dom u of ik, aan een kerk. Doe dit abseilen lekker aan hoger gebouw maar niet aan een kerk. Er zijn er genoeg in Arnhem om te oefenen en je angst te overwinnen.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Geloof niet echt dat jullie critici die vinden dat mijn reactie dom is begrijpen waar het mij om gaat.Nogmaals het gaat mij erom dat je deze oefening niet aan een kerk perse hoeft te doen. Er zijn geloof ik wel hogere gebouwen in Arnhem waar je deze oefening kan gaan doen i.p.v. aan een kerk. En met attractie bedoel ik zoals ik al eerder heb gemeld dat je geen balkons aan een kerk gaat bouwen want die balkon zijn er wel gebouwd al een soort attractie. Wie is hier nu dom, begrijpend leren lezen is moeilijk he?!
 • ArnhemsMeisje

  4 jaar geleden
  volgens mij moet je eerst goed lezen voordat je domme opmerkingen maakt.
 • Voske

  4 jaar geleden
  Brandweermannen en -vrouwen zullen daar ook voor getraind zijn. En dit was niet bedoeld als attractie maar oefening voor de klimspecialisten. Waarschijnlijk reddingswerk. Ik heb in ieder geval meer respect voor Mireille dan voor toetsenbordcriticus Christine.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Respect ooh dat heb ik helemaal niet voor deze vrouw, ik zou niet weten waarom. Omdat dat ze aan het abseilen is als attractie aan een kerk? Allereerst het feit al dat je geen attractie aan een kerk bouwt. Ten 2de als brandweer vrouw /man hebben zij vast voor ''hetere'' hoge vuren gestaan om mensen te redden. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.