Mexicanen opgepakt bij inval politie in crystal meth-lab op bedrijventerrein Het Broek in Arnhem

Met video / updateARNHEM - Een arrestatieteam van de politie heeft acht mannen aangehouden in verband met het drugslaboratorium dat dinsdag werd ontdekt in een pand op bedrijventerrein Het Broek in Arnhem. Dat heeft de politie woensdagmiddag gemeld.

13 reacties

 • Gerard Peters

  2 maanden geleden
  Mensen, er is in dit land werkelijk geen enkele politieke partij die pleit voor het legaliseren van methamfetamine. Een aantal lezers lijkt echter te denken van wel.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Mexicanen! Die zitten liever in een Nederlands luxe gevangenisresort zo der last van vliegverkeer boven het terrein dan een Mexicaanse bajes.
 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Het valt me altijd op dat de verhuurders van niks weten maar wel een hoop geld beuren, al dan niet contant. Wie drugs gebruikt of een pand verhuurt heeft bloed aan zijn cq haar handen.
 • Fred Kaps

  2 maanden geleden
  Het is en blijft helaas dweilen met de kraan open, criminelen zijn doorgedrongen tot zelfs justitie en politie, en daar is het ook niet pluis!! Hogere straffen helpen ook niet, zie andere landen, wat rest is een goede voorlichting wat begint op de lagere scholen.
 • Klaas de Houthakker

  2 maanden geleden
  Het is op straat al helemaal niet meer gezellig met al die verwarde mensen die voorheen in een inrichting/instelling zaten. De strijd tegen diverse soorten drugs is gewoon niet te winnen. Alle weed die in een coffeeshop wordt verkocht, wordt illegaal gekweekt. Dat levert miljoenen op.

Arnhem e.o.