Volledig scherm
De schade aan de bestelbus is enorm na het eenzijdige ongval op de N803 bij Arnhem. © Persbureau Heitink

Militair gewond bij botsing met bestelbus tegen boom bij Arnhem

UPDATEARNHEM - Een militair is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt toen hij met een bestelbus van het ministerie van Defensie van de weg reed en tegen een boom op de Deelenseweg bij Arnhem knalde. Het ongeval op de N803 gebeurde rond 14.45 uur. De militair raakte bekneld.

Drie ambulances, meerdere brandweervoertuigen en de Koninklijke Marechaussee waren volgens ooggetuigen ter plaatse. De brandweer wist de bestuurder uiteindelijk uit de bus te bevrijden.

De militair is met spoed onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hij heeft zwaar beenletsel opgelopen.

De man kwam uit de richting van Arnhem, toen hij door nog onbekende reden op de hoek van de Clement van Maasdijklaan de macht over het stuur verloor. Het voertuig is door de klap 180 graden gedraaid en is totaal verwoest.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.