Het oude pand van het inmiddels failliete 4 Your Care.
Volledig scherm
PREMIUM
Het oude pand van het inmiddels failliete 4 Your Care. © Rolf Hensel

Ministerie vordert 1,3 miljoen van Arnhemse zorginstelling: te veel uren gedeclareerd

ARNHEM/ ANDELST - De Arnhemse zorginstelling 4 Your Care heeft in de voorbije drie jaar 1,3 miljoen euro aan zorguren te veel gedeclareerd. Dat heeft het ministerie van Justitie berekend.

22 reacties

 • Jacques Feenstra

  1 maand geleden
  Van de regen in de drup met de nieuwe eigenaar Kubuszorg… https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/politiek-overbetuwe-wil-meer-inzicht-in-winsten-zorginstellingen~a978cd23/
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Els Weber - van Dreuten,het zootje dat er nu zit is op democratische wijze gekozen. In de peilingen staat de VVD weer als eerste genoteerd? Wat is het alternatief? De mensen zien dat rechts wordt buitengesloten en dat links ze nog veel meer geld kost. Voor de minima is Links een goede keuze. Iedereen die ietsje meer heeft is niet gebaat bij Links.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Andre, dat weet ik donders goed, dat was toen de PvdA dacht dat ze samen met VVD en D66 konden regeren maar die hebben eerlijk gezegd dat dat het meest foute dat ze ooit hebben gedaan en betekende ook de ondergang van de linkse partijen maar die waren tenminste eerlijk en het zootje wat er nu al jaren zit is alleen maar door gegaan met Nederland naar de verdommenis helpen en de bedrijven rijker gemaakt.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Els Weber-van Dreuten, als je een heel klein beetje verstand zou hebben van de politiek zou je weten dat geen enkele partij in haar eentje in dit land beslissingen kan nemen. Momenteel zijn daar in de Tweede Kamer minstens 3 partijen voor nodig en in de Eerste zKamer nog meer partijen. Wil je een schuldige aanwijzen dan is dat de meerderheid in de Kamer die door de meerderheid van de Nederlanders gekozen is.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Els Weber- van Druten,de enigen die verantwoordelijk zijn voor fraude zijn degenen die fraude plegen.Vroeger hadden we die privatisering niet.Toen was alles beter. Toen hadden we het ziekenfonds met haar organisaties. Je bent natuurlijk vergeten wie dat hebben afgeschaft.

In samenwerking met indebuurt Arnhem