Rozet in de Arnhemse binnenstad, een van de winnaars van de Heuvelinkprijs.
Volledig scherm
Rozet in de Arnhemse binnenstad, een van de winnaars van de Heuvelinkprijs. © Hans Broekhuizen

Mooie gebouwen gezocht voor tiende editie van de Heuvelinkprijs

ARNHEM - Komend voorjaar wordt voor de tiende keer de Heuvelinkprijs uitgereikt. De award, een initiatief van de Gelderlander en de gemeente Arnhem, is bedoeld om meer aandacht te vestigen op lokale architectuur. 

6 reacties

 • Youssouf

  4 jaar geleden
  Lelijk ding dat Rozet
 • Yup

  4 jaar geleden
  Leuk hoor, goede architectuur in Arnhem. Zou veel beter mogen. Maar vooral de stedenbouw is beroerd. Doe daar eens wat aan! Wat daar begint het immers mee. 
 • Fred Schuit

  4 jaar geleden
  Dit jaar kan men niet om Musis heen; maar er zelf vast wel weer, zoals iedere editie van deze WC-eendtrofee, een prijsje gaan naar iemand uit de geledingen van het gesubsidieerde CASA, de verlengde arm van Gerrie.
 • PeterR

  4 jaar geleden
  Laat je niet gebruiken... Je mag achteraf stemmen over wat er gebouwd is, maar niet vooraf over wat nog gebouwd moet worden, dat mogen alleen architecten. Ook de publieksprijs kan dus alleen maar gaan naar iets dat binnen de smaakvoorkeuren van de sector valt.De enige stemming die ertoe doet zijn de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook daar zie ik eigenlijk geen enkele partij die overtuigend laat zien dat ze de stad terug wil geven aan de Arnhemmers. De democratie is een schijnvertoning geworden, een facade waarachter de bouwmaffia doet waar ze zin in heeft.
 • Gert

  4 jaar geleden
  Winnaar wordt de nieuwe Musiszaal. En terecht. Ik blijf erbij dat Arnhemse stadsvernieuwing steevast uitdraait op een stedenbouwkundig rampgebied maar over de Musisverbouwing heb ik niks te klagen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.