De heide bij Wolfheze.
Volledig scherm
PREMIUM
De heide bij Wolfheze. © Natuurmonumenten

Natuur rond Wolfheze lijdt onder populariteit, Natuurmonumenten wil deel wandelpaden sluiten

WOLFHEZE - De natuur rond Wolfheze heeft zo te lijden onder haar populariteit bij wandelaars, dat Natuurmonumenten paden gaat afsluiten om meer rust te creëren voor dieren.

12 reacties

 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  @Albert van der Broek, Wolfheze is niets voor niets naar de wolf vernoemd en de natuur zoal daar inderdaad meer rust moeten hebben. Bovendien is de spoorwegovergang bij het station aldaar veel gevaarlijker voor kinderen en wandelaars dan de wolven op de Veluwe dus laten ze die maar eens gaan ondertunnelen!
 • Nicky Jansen

  2 maanden geleden
  @J. Zomers: daar hebben Natuurmonumenten en de Dierenbescherming niks over te zeggen, daar gaat de politiek over. Goed nieuws: kiezers kunnen met hun stem bepalen of de privileges van de zelfverklaarde koning (zijn betachterovergrootvader) nog wel van deze tijd zijn. Wat mij betreft: nee.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  @Albert, de grote boze wolf en de zeven geitjes. De geitjes dat zijn wij - weet je wat de wolf met de geitjes doet? Juist ja.
 • Albert van der Broek

  2 maanden geleden
  De luidruchtige brutale massa meldt zich in het bos. Dat betekent einde verhaal. Niets is daartegen bestand. Hilarisch dat de wolf nu juist ook al een plekje heeft veroverd. Interessante combi!
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  We krijgen steeds meer inwoners... en mogen dadelijk nergens meer in. Daarnaast hebben we Kroondomein Het Loo, wat voor de Koning 3 maanden wordt gesloten om er te kunnen jagen. Ben benieuwd wat Natuurmonumenten en Dierenbescherming hiervan vinden?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.