'Nederlanders houden van drama op hun bureau'

columnNederlanders houden van drama op hun bureau. Als ik bij de Gelderlander ben, zie ik knuffels op tafel, een voetbal, eten, papieren, van alles. Als ik vraag, 'mag ik een schroevendraaier?' tovert iemand die vast zo van zijn bureau. Ik vraag me vaak af waarom dat is. Willen mensen laten zien aan hun baas dat ze druk zijn? 

Een Syrisch bureau is altijd strak. Alleen het noodzakelijke staat geordend op een kantoor. Het zou gek zijn om een roze knuffelhond op je bureau te zetten, omdat je daar zo blij van wordt. Of een voetbal, zodat je af en toe een balletje kunt trappen op de werkvloer. 

  1. Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf
    PREMIUM

    Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf

    ARNHEM/ DOESBURG - Een 24-jarige Arnhemmer die op de verkeerde manier naar warmte en geborgenheid zocht in Doesburg vorig jaar, moet 80 uur werkstraf en 150 dagen voorwaardelijke celstraf krijgen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag geëist wegens stalking van een kassamedewerkster, vernieling, bedreiging, bezit van pepperspray en een aanranding van zijn oudere huisbazin door haar vast te pakken en op de wang te zoenen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.