Niet één, maar twee auto's in de nieuwe Jansbeek

ARNHEM - De taxi die vanochtend in de Nieuwstraat de Jansbeek in Arnhem reed, blijkt niet de enige. Iets voor tweeën afgelopen nacht stuurde een automobilist zijn auto de net aangelegde beek in. Vier uur later stuurde een chauffeur zijn taxi de stroom in. Bij beide eenzijdige ongelukken raakte niemand gewond. 

32 reacties

 • Anja

  4 jaar geleden
  Het hoeft toch geen Heras hekwerk te zijn? Beschouw de straat als een brug over een gracht, daar staan altijd brugleuningen.
 • tonie Hulst

  4 jaar geleden
   blinde en of slechtziende die kunnen maar beter uit de buurt blijven zolang er geen afbakening in welke vorm dan ook om heen staat
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het is gewoon terug brengen zoals het ooit was..Iedereen in en rond Arnhem weet dat de Sint Jansbeek weer door een deel van Arnhem zou stromen..een zeer mooi en vooral Historisch moment...Dus taxi chauffeurs  en andere roekeloze wegmisbruikers wen er maar aan ..anders gewoon verhuizen naar Syrie of zo ..
 • Bertus

  4 jaar geleden
  Waardeloos dit, het is nu gewoon een gat midden in de straat waar mensen in het donker in kunnen vallen, vragen om ongelukken!
 • Patty

  4 jaar geleden
  Heeft dat ermee te maken of meneer zelf geen kleine kinderen heeft? Je behoort toch als ouder zijnde op je kleine kroost te letten? Zeker als je weet dat het daar niet zo veilig is Een gewaarschuwd mens telt voor twee! En gewaarschuwd zijn we nu
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.