Nieuwbouw Vivare in Heelsum
gaat niet op het gasnet

HEELSUM - Woningcorporatie Vivare gaat aan het Dorrestijnplantsoen in Heelsum 31 duurzame sociale huurwoningen bouwen. De voorbereidende sloop op het terrein is al begonnen. 

4 reacties

 • Mushydingleberry666

  5 jaar geleden
  Ga nu eens gewoon echt genoeg betaalbare huurwoningen bouwen,zal voor prijs wel twee gewone huizen kunnen bouwen
 • DeKromme

  5 jaar geleden
  het onderhoud van bestaande woningbouw is bedroevend slecht en vivare vult den zakken 
 • Titus

  5 jaar geleden
  Het is goed dat Vivare energiezuigige huizen bouwt, maar dat gaat volgens mij ten koste van het energiezuiniger maken van bestaande bouw. Volgens een prestatieafspraak dienen in 2021 alle huurwoningen van Vivare GEMIDDELD het energielabel B te hebben. Door energiezuinige woningen te bouwen kan Vivare aan dat GEMIDDELDE voldoen maar zal daarom onvoldoende investeren in isolatievoorzieningen van oude woningen. Veel bestaande huurders worden daarvan de dupe, Zelf woon ik in een woning met energielabel F .Alle pogingen die ik heb ondernomen om met Vivare erover in gesprek te komen zijn gestrand.
 • Desirea

  5 jaar geleden
  Gasloos? waarom heb ik nou het idee dat dit voor de huurder totaal geen minder kosten zijn per maand op wat langere termijn? het zal links of rechtsom binnen gehaald moeten worden. Denk aan de energie heffing voor de schatkist die is er bij geen gas niet meer. En bij nul op de meter door compleet op zonnepanelen te draaien zal Den-Haag weer iets nieuws in het leven roepen tenslotte zakt een aardig bedrag weg voor de schatkist.

In samenwerking met indebuurt Arnhem