Volledig scherm
Zicht op het terras van grand café Mahler bij Musis Sacrum. Volgend jaar april is het nieuwe JANS' er gevestigd. Archieffoto: Marc Pluim © Marc Pluim

Nieuwe horeca in Musis Sacrum met inbreng Van Hooff

ARNHEM - Dierentuinfamilie Van Hooff en horeca-ondernemers Addie Roelofsen en Chantal Gerritsen gaan in Musis Sacrum een nieuwe horecazaak opzetten, als opvolger van het bestaande grand café Mahler.

Vanaf januari volgend jaar nemen de partijen de exploitatie van het grand café over van de Stichting Musis Stadstheater Arnhem (MSA). De eerstvolgende drie maanden gebruiken ze voor een transformatie van de zaak, die medio april in een nieuwe gedaante moet openen. 

JANS', zoals de nieuwe zaak gaat heten, zal zeven dagen per week geopend zijn op alle momenten van de dag, van ontbijt tot borrel. De uitstraling wordt eigentijds en fris, de horeca betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. De keuken gaat ambachtelijk en duurzaam koken.

Roelofsen en Gerritsen waren voorheen succesvol met restaurant Het Ambacht in Driel en maakten nadien naam met Hotel De Wereld en sterrenrestaurant O Munso in Wageningen. In 2013 verkochten zij hun bedrijven en bleven ze als adviseurs betrokken bij het ontwikkelen en begeleiden van horecaconcepten. Dat laatste deden ze ook voor Burgers' Zoo, het Arnhemse dierenpark waar Alex en Bertine van Hooff de scepter zwaaien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.