Volledig scherm
Volkszanger William Bonne in de Parkzaal van Musis Arnhem. © Marina Popova

Nieuwe zaal Musis dingt mee naar architectuurprijs

ARNHEM/ WAGENINGEN - De nieuwe Parkzaal van het Arnhemse concertgebouw Musis dingt mee naar de ARC17 Detail Award. Vorig jaar won het Arnhemse bureau Wiegerinck de prijs met een bedrijfsverzamelgebouw voor Wageningen University.

De ARC17 Detail Award, voor ‘projecten die zich onderscheiden door innovatieve details binnen een samenhangend totaalconcept’, is een initiatief van vakblad de Architect en architectenbureau KUBUS. 

De Parkzaal, van Van Dongen-Koschuch Architects and Planners, is genomineerd samen met Bezoekerspaviljoen Park Vijversburg in het Friese Tietjerk door Studio MAKS en Junya Ishigami. De prijsuitreiking is op 30 november.

Bekijk hieronder een video-impressie van de Parkzaal van Musis Arnhem.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.