De ICE op archiefbeeld op station Arnhem Centraal
Volledig scherm
PREMIUM
De ICE op archiefbeeld op station Arnhem Centraal © Erik van 't Hullenaar

Nog altijd slaan bomvolle ICE’s Arnhem Centraal over: meldpunt voor gestrande reizigers

ARNHEM - Door grote drukte en een tekort aan rijtuigen slaat de Duitse hogesnelheidstrein ICE station Arnhem Centraal nog altijd met enige regelmaat over. Reizigersorganisatie Rover is het zat en komt nu met een meldpunt voor gedupeerde reizigers.

21 reacties

 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Noot: het Duitse 9 euro ticket is (in tegenstelling tot NRW of VRR ticket) geldig tot aan de grens en niet tot aan Zevenaar of Arnhem. Degenen die daarmee dus ook het laatste stuk rijden, rijden dus feitelijk zwart en hebben geluk dat ze toen niet gecontroleerd zijn.
 • Anne Schoen

  1 maand geleden
  Frank, dat begrijp ik, ik heb die tickets ook voor een paar daagjes Duitsland :) maar van Arnhem naar Amsterdam verder ga je dan niet met ICE, dan pak je wel een normale intercity, die zijn veel goedkoper.
 • frank jansen

  1 maand geleden
  Anne met het 9euro kaartje in RE19 naar Arnhem. Daarna kaartje kopen voor vervolg. Had zo'n kaart in juli. Ben 6 maal dusseldorf naar Zevenaar gereden. Heel veel jongeren die op die wijze naar Amsterdam of de kust reisden.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Het gebruik van de Nederlandse taal: De treinen zaten té vol om te stoppen, aldus de NS. Vaak is pas heel kort van tevoren duidelijk of daar sprake van is. En dat kan echt niet, zegt een woordvoerder van Rover. Dat kan niet?, je ziet dat het kan, zeg dan HET MAG ECHT NIET!!
 • B.E.J. Merts

  1 maand geleden
  Lijkt Arriva met de Vierdaagse feesten wel.
 1. Voormalige evacuees van Arnhem missen de krans van de gemeente bij de plek van de opgejaagden van 1944: ‘Schandalig’
  PREMIUM

  Voormalige evacuees van Arnhem missen de krans van de gemeente bij de plek van de opgejaag­den van 1944: ‘Schandalig’

  Met een ceremonie met doedelzakspeler herdacht een klein gezelschap zondagmiddag de gedwongen evacuatie van Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog op het Velperplein. Voormalige evacuees hopen op de terugkeer van een volwaardige herdenking op deze historische plek tegenover de Apeldoornsestraat, een van de vluchtwegen van de Arnhemmers in september 1944.

In samenwerking met indebuurt Arnhem