Volledig scherm
Voorbijgangers gingen woensdagmiddag op de foto met een kartonnen Mark Rutte.

Nu nog een kartonnen Rutte, maar straks de echte

ARNHEM - De VVD in Arnhem probeerde voorbijgangers woensdagmiddag te verleiden een selfie te maken met een kartonnen Mark Rutte. Mensen die teleurgesteld waren dat de echte premier op Valentijnsdag niet naar Arnhem was gekomen, krijgen de kans op zondag 11 maart met Rutte in gesprek te gaan. 

Onder het motto 'Stan & Mark' kunnen geïnteresseerden hem vanaf 14.45 uur in restaurant Stan & Co aan het Willemsplein tijdens een meet and greet het hemd van het lijf vragen. Ter gelegenheid van de gemeenteraadsverkiezingen kan iedereen die dat wenst met Rutte op een informele manier in gesprek. 

Woensdag, op de verjaardag van Rutte, moesten Arnhemmers het doen met een kartonnen uitvoering. De meeste voorbijgangers op het winderige Stationsplein lieten de VVD-aanvoerder links liggen. Wie wel de moeite nam een selfie te nemen, werd beloond met een snoepje in de vorm van een hartje. 

Volledig scherm
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.