Startschot bouw van de bouw van Focus Filmtheater in mei 2017, met in het midden wethouder Elfrink. De bouw nadert zijn voltooiing.
Volledig scherm
Startschot bouw van de bouw van Focus Filmtheater in mei 2017, met in het midden wethouder Elfrink. De bouw nadert zijn voltooiing. © Gerard Burgers

Ondernemers woest over goedkope lening aan Arnhemse cultuurhoreca

ARNHEM - Arnhemse horeca-ondernemers zijn woest dat het stadsbestuur goedkope leningen verstrekt aan horecazaken die direct gelieerd zijn aan gesubsidieerde culturele instellingen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De ene familie mag niet tijdelijk in een stacaravan, de andere wél: ‘Je mag daar geen woning bouwen’
    PREMIUM

    De ene familie mag niet tijdelijk in een stacaravan, de andere wél: ‘Je mag daar geen woning bouwen’

    DIEREN - In de gemeente Rheden is de ene stacaravan de andere niet. Maurice en Joan Visser mogen met hun drie dochters niet blijven wonen in de stacaravan op hun bedrijfsterrein aan de Dierense Ambachtsstraat. Maar even verderop, aan de Zutphensestraatweg, heeft een ander gezin, de familie Remmers, wel een stacaravan mogen plaatsen tijdens de verbouwing van hun nieuwe huis.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.