Noodwoningen in Rijnwijk met enkele van de bewoners, kort voor de afbraak in 1928. Links op de achtergrond zien we vaag de Grote of Eusebiuskerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Noodwoningen in Rijnwijk met enkele van de bewoners, kort voor de afbraak in 1928. Links op de achtergrond zien we vaag de Grote of Eusebiuskerk. © Gelders Archief 1501-04-17984

Ook in Rijnwijk stonden ooit noodwoningen als oplossing voor gebrek aan huizen na de Eerste Wereldoorlog

Arnhem voor EeuwigIn de rubriek ‘Arnhem voor eeuwig’ beschrijft oud-journalist Peter Bloemendaal aan de hand van een oude foto het leven in Arnhem in vroeger dagen. Vandaag de derde en laatste aflevering over noodwoningen die ooit in Arnhem hebben gestaan.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.