Logo
Volledig scherm
Logo © Op = Op Voordeelshop

Op = Op Voordeelshop stopt ermee

REGIO - Budgetketen Op = Op Voordeelshop heeft faillissement aangevraagd bij de rechtbank Noord-Nederland. De winkel voor goedkope verzorgings-, huishoud- en gezondheidsproducten kan het hoofd niet meer boven water houden. 

18 reacties

 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Vroeger konden ze nog enig verschil maken met hun assortiment en prijzen t.o. supermarkten, drogisterijen en concollega's. Maar in de markt van partijgoederen zitten tegenwoordig naast Big Bazar, Xenos, Action etc. ook een winkel als Blokker (vooral wasmiddelen en schoonmaakmiddelen). Daarnaast staan vandaag de dag de marges sterk onder druk aangezien vooral Albert Heijn en in hun kielzog AS Watson (Kruidvat/Trekpleister/Ici Paris) zowat wekelijks of tweewekelijks wel a-merk wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten in de aanbieding hebben voor 1+1/2+1/2+2 etc.
 • Marjolijn

  3 jaar geleden
  Dat heet geen troep maar restpartijen. Altijd handig als een product uit de handel gaat, meer tijd om een alternatief te zoeken. .
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  De vele dislikes zijn er denk ik om de manier waarop ze geschreven zijn. Die van jou is gewoon duidelijk en op normale manier geschreven. En wij doen er net zo goed aan mee dat winkels verdwijnen. Online is wel zo makkelijk. Ik doe het ook. Winkels doen er zelf ook aan mee. Verwijzen zelf naar online bestellen.
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  Ze verkopen bij op=op dezelfde artikelen als bij Kruidvat. Hoezo troep?
 • PuntUit

  3 jaar geleden
  Nijmegencentrum, is het lekker na of lekker naar het Kruidvat?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.