Volledig scherm
Logo © Op = Op Voordeelshop

Op = Op Voordeelshop stopt ermee

REGIO - Budgetketen Op = Op Voordeelshop heeft faillissement aangevraagd bij de rechtbank Noord-Nederland. De winkel voor goedkope verzorgings-, huishoud- en gezondheidsproducten kan het hoofd niet meer boven water houden. 

In maart 2018 overschreed de keten nog de grens van 150 vestigingen.  

Snellere markt

De steeds snellere markt heeft het concern parten gespeeld, schrijft een woordvoerder van het bedrijf in een persbericht. Zo moest de prijsstunter de formule steeds aanpassen en daarbij steeds vaker personeel ontslaan. De goedkope prijzen en de steeds lagere bezetting, bleken toch de druppel.

Het faillissement wordt naar verwachting op 26 maart uitgesproken. De winkels blijven daarna nog even open. Wat er met de 1164 werknemers gebeurt, is nog niet duidelijk.

De Op = Op Voordeelshop zit onder meer in Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Zevenaar, Dieren, Ede, Veenendaal, Culemborg en Tiel. Wanneer deze winkels definitief sluiten, is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.