De draaimolen loopt voor het volgende nummer. Beeld van de ludieke benefietactie voor sekswerkers van Sex Workers Against Violence & Exploitation SAVE in het Prostitutie Informatie Centrum op de Wallen in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
De draaimolen loopt voor het volgende nummer. Beeld van de ludieke benefietactie voor sekswerkers van Sex Workers Against Violence & Exploitation SAVE in het Prostitutie Informatie Centrum op de Wallen in Amsterdam. © Sex Workers Against Violence & Exploitation SAVE

Opbrengst van ‘bingo voor sekswerkers’ gaat naar straatprostituees in Arnhem en Nijmegen

ARNHEM/AMSTERDAM - De tippelzones in Arnhem en Nijmegen mogen nog steeds niet open maar de vrouwen kunnen rekenen op enige financiële steun van Sex Workers Against Violence & Exploitation (SAVE). Dankzij een bingo.

0 reacties

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.