Een eerdere storing in de persleiding vorige week. Werklieden repareren een breuk in een persleiding van het riool in Arnhem-Zuid. Door de breuk zijn acht gemalen in de Betuwe stilgezet en moeten pompwagens rioolwater naar de zuiveringen brengen.
Volledig scherm
Een eerdere storing in de persleiding vorige week. Werklieden repareren een breuk in een persleiding van het riool in Arnhem-Zuid. Door de breuk zijn acht gemalen in de Betuwe stilgezet en moeten pompwagens rioolwater naar de zuiveringen brengen. © Persbureau Heitink

Opnieuw riool naar Arnhem kapot: poep en plas uit Heteren en Driel moet per ‘vrachttaxi’ naar Zetten

ARNHEM - Bij graafwerkzaamheden in Arnhem-Zuid is vanochtend een rioolpersleiding geraakt. Hierdoor kan rioolwater vanuit Heteren en Driel niet naar de zuivering in Arnhem-Zuid gepompt worden. Inmiddels is een begin gemaakt om de boel te herstellen maar dat kan even gaan duren. 

 1. Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’
  PREMIUM
  Met video
  3

  Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’

  ARNHEM - Normaal gesproken schuwen de Arnhemse fotografen Hans Toonen (69) en Hans Wientjens (65), ook wel bekend als The Guys With The Same Name, de publiciteit. Maar dat hun foto’s binnenkort komen te hangen tussen werk van wereldberoemde artiesten als Andy Warhol en Banksy, willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. ,,Dit is zó’n enorme kick.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem