2018-01-01 01:15:00 ARNHEM - Aan de Kastanjelaan zijn meerdere mensen gewond geraakt toen een balkon is ingestort tijdens de jaarwisseling. ANP ROLAND HEITINK
Volledig scherm
2018-01-01 01:15:00 ARNHEM - Aan de Kastanjelaan zijn meerdere mensen gewond geraakt toen een balkon is ingestort tijdens de jaarwisseling. ANP ROLAND HEITINK © ANP

Pandeigenaar: buikpijn van ingestorte balkon in Arnhem

ARNHEM - 'Verschrikkelijk', noemt de pandeigenaar het ongeluk met een balkon van zijn woning aan de Kastanjelaan in Arnhem. Dat stortte in de nieuwjaarsnacht in, drie mensen raakten lichtgewond.

23 reacties

 • JackMehof

  4 jaar geleden
  Jetske; er staat ook niet dat je niet met 25 man mag kratten stapelen op zo'n klein balkon...Dat je met het aantal huurders in de woning op het balkon mag, staat wel degelijk in het huurcontract! Dat je dit niet weet kan zorgelijk zijn.Enig nuchter verstand gebruiken is op momenten ook in dezen verstandig!
 • Klaas1

  4 jaar geleden
  Hoezo mishandeling, je gaat toch niet als groep zo te keer op zo balkonnetje onder invloed van drank.Gezien hun optreden zijn ze niet zo slim.
 • Klaas1

  4 jaar geleden
  Volgens de brandweer stonden er op het moment van het ongeval acht tot tien mensen op het balkonJa dan is het eigen schuld dikke bult.
 • Zwaluwstaart

  4 jaar geleden
  Als die slachtoffers slim zijn dan nemen ze een letselschade advocaat in de arm, die huisbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid van de constructies aan en in dat huis. Als die slachtoffers dat doen kunnen ze volgend jaar Oud en Nieuw vieren in Dubai. Is ze gegund na in wezen deze poging tot mishandeling door nalatigheid
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Wel goed van de de huiseigenaar dat hij het pand elk jaar laat controleren.Ik woonde 30 jaar geleden in een studentehuis op de Driekoningenstraat nou daar deed de huisbaas helemaal niets hoor. Ja, als er iets kapot was onprofessioneel iets tegen aan plakken of met dikke tape iets om de leiding plakken.Kan me voorstellen dat hij erg geschrokken is. Ik neem aan dat hij niet de uitvoerende werkzaamheden zelf doet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.