Het parkeerterrein aan de Olympus in Arnhem-Zuid dat door de gemeente Arnhem te koop wordt aangeboden. Op de achtergrond de voormalige Rijnhal.
Volledig scherm
Het parkeerterrein aan de Olympus in Arnhem-Zuid dat door de gemeente Arnhem te koop wordt aangeboden. Op de achtergrond de voormalige Rijnhal. © Google Street View

Parkeerterrein Olympus in Arnhem moet minimaal 2 miljoen euro opbrengen

ARNHEM - Een dikke 2 miljoen euro. Dat is het bedrag dat de gemeente Arnhem zou willen incasseren voor het perceel op de Olympus in Arnhem-Zuid waar de Belgische bioscoopketen Euroscoop graag een nieuw filmtheater had gebouwd.

4 reacties

 • wolfman

  5 jaar geleden
  Doe maar een mooi McArthurGlen Designer Outlet Centre net zoals in Roermond .....
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Wat te denken van een kunstijsbaan?Strenge winters komen al jaren NIET meer voor in de natuur.
 • erik roelofs

  5 jaar geleden
  En nu maar hopen dat er uberhaupt een nieuwe investeerder komt.Die nieuwe bios was zo gek nog niet. Had absoluut gekund. Ok, Pathé had wat ingeleverd, maar heeft VEEL MEER bezoekers dan volgens eigen planning het geval zou zijn. VUE Arnhem is al jaren een droevenis met slechts enkele tientallen tot max. 200 bezoekers op een weekendag en dus gedoemd om te verdwijnen. En Focus heeft zijn eigen films en gaat haar programmering verder verfijnen. Tja, het gemeentebestuur stuurt na lang wikken en wegen een particuliere investeerder in het doodse ZUID terug naar België, maar krijg Zuid nog leisure?
 • Adyaya

  5 jaar geleden
  Gaat de nieuwbouw van Formupgrade niet door?

In samenwerking met indebuurt Arnhem