De politie krijgt complimenten voor de herhaaldelijke controles (hier op archiefbeeld) op de Arnhemse Rijnkade. ,,De agenten zijn onverbiddelijk.”
Volledig scherm
PREMIUM
De politie krijgt complimenten voor de herhaaldelijke controles (hier op archiefbeeld) op de Arnhemse Rijnkade. ,,De agenten zijn onverbiddelijk.” © Gerard Burgers

Parkeerverbod in avonduren maakt einde aan overlast: ‘Rijnkade is een oase van rust’

ARNHEM - Het tijdelijke parkeerverbod op de lage Rijnkade in Arnhem lijkt zijn vruchten af te werpen. De gemeente Arnhem kondigde het verbod half juni af. Sindsdien is het opmerkelijk rustig op de kade, na een explosie van overlast in het voorjaar. Er zijn geen klachten meer en bewoners zijn lyrisch.

3 reacties

 • Peter Driessen

  2 maanden geleden
  Waar het nu op de Rijnkade rustig is onstaat er bijna dagelijks overlast van “jongeren” in park Sonsbeek, lachgasgebruik en andere drugs en drankoverlast zijn hier helaas schering en inslag. Toch is het een goede zaak dat de Rijnkade nu ‘s avonds autoluw is, het is nu inderdaad een heerlijke plek om een avondwandeling langs het water te maken!
 • Paul David

  2 maanden geleden
  Waar is dat crapule nu dan heen?
 • Eric Kooijman

  2 maanden geleden
  Vanaf deze kant een mooie impressie maar kijk je de andere kant op, wat zie je dan??
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  3

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.