Peperdure BMW crasht bij oprit A348 De Steeg

videoDE STEEG - Hij ging nog even flink in de ankers voordat hij de bocht van de oprit van snelweg A348 bij De Steeg bereikte. Maar de bestuurder van een goudgeel gekleurde BMW M4 F83 kon onlangs niet voorkomen dat zijn wagen, met een catalogusprijs van 147.453 euro, de berm in vloog. Beelden van het ongeluk, waarbij niemand gewond raakte, staan sinds deze week op videowebsite YouTube.

Het ongeval gebeurde na een zogenaamde 'supercar meeting'. In de YouTube-video is te zien hoe de peperdure, getunede BMW vanaf Landgoed Rhederoord bij De Steeg samen met een aantal andere bolides vertrekt naar de A348.

Op de oprit van de snelweg in de richting van Arnhem gaat het goed mis voor de bestuurder van de BMW. Vlak nadat een oranje Lamborghini de eerste bocht wel goed weet door te komen, schiet de BMW de berm in. De man achter het stuur trapt daarvoor nog wel vol op de rem. Tevergeefs. Een stofwolk volgt.

Zijn auto blijkt even later onder meer flinke schade aan de voor- en achterbumper te hebben. Met behulp van ducttape wordt de wagen daarna weer in elkaar gezet, waardoor die in ieder geval verder kan rijden.

De beelden van de crash zijn op YouTube nu al meer 52.000 keer bekeken.

Volledig scherm
De gecrashte BMW langs snelweg A348 bij De Steeg. © cvdzijden - Supercar Videos/screenshot YouTube
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.