De maquette van het nooit uitgevoerde plan voor Stadsblokken-Meinerswijk van Phanos in 2009.
Volledig scherm
De maquette van het nooit uitgevoerde plan voor Stadsblokken-Meinerswijk van Phanos in 2009. © Hans Broekhuizen

Peperdure maquette Meinerswijk gaat voor 400 euro naar architect

ARNHEM/ BERLIJN - De peperdure maquette die projectontwikkelaar Phanos in 2009 liet maken van plan 'De eilanden' voor Stadsblokken-Meinerswijk in Arnhem verhuist naar Berlijn. De architect van het plan, Christoph Kohl, is voor 400 euro de nieuwe eigenaar.

5 reacties

 • PIL

  4 jaar geleden
  Inderdaad erg jammer. Nu zitten we nog steeds met een kale vlakte te kijken. Maar de hele toenmalige bevolking bleek tegen te zijn. Niet alleen de hondenbezitters :-)
 • PIL

  4 jaar geleden
  Als je Arnhem gaat vergelijken met Lissabon of Florence, dan lijd je aan een meelijwekkende vorm van grootheidswaanzin. Daar heeft de samenstelling van de gemeenteraad helemaal niks mee te maken. En de programmering van Focus evenmin.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Lissabon is dan ook tien keer zo groot als Arnhem. En als je zo'n hekel hebt aan links, zou ik niet naar Florence gaan, als ik jou was. (Maar gelukkig ben ik dat niet.) Verder lopen de mensen in die steden net als in Arnhem gewoon rond in de kindslaventroep van Primark en Adidas.
 • Waarom

  4 jaar geleden
  Gemiste kans.Maar sommige mensen zijn blij met een hondenpoep veld.
 • Jong

  4 jaar geleden
  10 maatjes te groot voor Provincie hoofdstad Arnhem met voornamelijke SP en Groenlinks stemmers.Immens project maar dan voor Florence of Lissabon, steden met allure en temperament volle, goed geklede burgers. Wij slapen lekker verder en vinden een filmhuis interessanter waar wij voor weinig films over Fidel Castro of andere "rode" revoluties kunnen kijken  

Arnhem e.o.