Volledig scherm
PREMIUM
De cast van Paratrooper met achter in het midden achter (met zwarte pet) filmmaker Lance Nielsen. © Paratrooper

Plan voor tv-serie 'Paratrooper' met aflevering over Slag om Arnhem in lijn van 'Band of Brothers'

ARNHEM - De Britse onafhankelijk filmmaker Lance Nielsen broedt op een televisieserie over de Britse luchtlandingstroepen tijdens de Tweede Wereldoorlog onder de titel 'Paratrooper'.  Hij wil het geld bijeen brengen met een wereldwijde crowdfundingsactie.

Voor een trailer van de aflevering over de Slag om Arnhem en Operatie Market Garden wil het team op 16 september filmen in Deventer. Hij roept Airborne reenactors op om zich als deelnemer te melden voor gevechtscènes. 

Twee dagen daarvoor wil Nielsen zijn crew in Arnhem rondleiden rond het museum, waar hij later opnamen wil maken. Hij hoopt op een ontmoeting met burgemeester Marcouch van Arnhem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.