Volledig scherm
Het krijtbord van wijnhandel Henri Bloem in Arnhem © Twitter @WijnBloemArnhem

'Poetin kwam bij Arnhemse wijnzaak'

ARNHEM - Als we wijnhandel Henri Bloem uit Arnhem moeten geloven, is president van Rusland Vladimir Poetin bij hem op bezoek geweest voor een flesje wijn.

Op een krijtbord voor de winkel is de tekst geschreven: 'Het kan geen toeval zijn, zojuist was Poetin hier voor een flesje wijn', dat is op een foto op Twitter te zien.

De schrijver van het bord, eigenaar van de winkel Michel van Tooren, speelt daarmee in op de uitspraken van politicus Halbe Zijlstra. Die zei dat hij in 2006 op een bijeenkomst met Poetin was, maar dat was niet waar. 

Marja van Tooren, die samen met haar man de wijnhandel runt, vertelt dat haar man al jaren ludieke teksten verzint. ,,Soms zijn ze goed, soms zijn ze zwak, maar soms zie je ook een glimlach op het gezicht als iemand voorbijloopt.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.