Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie doet geen nader onderzoek naar 'killerclown' in Arnhem

ARNHEM - Ondanks dat de politie de meldingen over een vermeende killerclown in de Arnhemse wijk Presikhaaf nog steeds zeer serieus neemt, is het onderzoek naar de als bedreigend ervaren clown gestaakt. Dat laat de politie desgevraagd weten. 

14 reacties

 • Greedo

  4 jaar geleden
  Ja en hij had uren gestaan. Hopelijk is de politie slimmer dan jij in ieder geval. 
 • Japke

  4 jaar geleden
  Een sadist met een hekel aan kinderen . Natuurlijk vinden ze die niet. Doodsangst aanjagen. Bosje in. Kleren uit. In sporttas en hij loop gemoedelijk weg. Ik hoop toch echt dat ze een 'man' zochten en geen clown. Zo slim zal de politie toch wel geweest zijn ?  Al weet je hier maar nooit. ..... 
 • Greedo

  4 jaar geleden
  Vergeet de jakhals niet, die zich precies beweegt als een kat... Desondanks hieronder toch nog zeker vijf lezers die er van overtuigd zijn dat die kennelijk levensmoede clown echt uren door Presikhaaf heeft lopen banjeren. Hilarisch!
 • IesGoeieJongen

  4 jaar geleden
  En toen bleek er helemaal geen clown te zijn en wordt de fantasie van kinderen of volwassenen met een kinderlijke denkwijze, uitvergroot tot een klopjacht op het luchtledige noppes.
 • Pluskukel

  4 jaar geleden
  In de zomermaanden 'gebeurt' er in en om Arnhem altijd iets alarmerends, waarvoor vervolgens ieder bewijs blijkt te ontbreken. Poema's op de Veluwe, een enge clown (die ergens drie uur kan rondhangen zonder door ook maar een volwassene te worden gezien), honden- of kattendieven uit het oostblok, die bontkragen van dierenhuiden willen maken, zwarte buitenlandse auto's met kinderlokkers. Komkommernieuws, dat maar al te gretig opgetekend en gelezen wordt. Maar dan weet je wel dat het weer zomer is!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.