Politie ontslaat twee medewerkers die rommelden met declaraties

ARNHEM - Twee medewerkers van de politie in de regio Oost Nederland zijn ontslagen omdat ze hebben gerommeld met declaraties. Het tweetal was al eerder buiten functie gesteld, het ontslag volgt na nader onderzoek.

Dat heeft de politie woensdag gemeld.

Een medewerker legde bewust zijn urenregistratie verkeerd vast. De ander diende valse declaraties in en overtrad de regels rond ziekteverzuim. Beide medewerkers waren vorig jaar al geschorst, de een sinds maart en de ander sinds december. 

De politie laat weten dat beide zaken niets met elkaar te maken hebben. De ontslagen medewerkers zaten in verschillende teams. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

Volledig scherm
© anp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Schietpartij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioenstaking: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’
    PREMIUM
    video

    Schietpar­tij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioen­sta­king: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’

    ARNHEM - Arnhem had maandag de stakingshoofdstad van Oost-Nederland moeten worden. Het treinverkeer bij Arnhem Centraal lag vroeg in de ochtend al plat en voor het provinciehuis stond een grote bijeenkomst met 1.500 man gepland om actie te voeren voor een ‘goed pensioen’. Door een schietpartij in een tram in Utrecht met een vreselijke afloop waren de gedachten van veel stakers compleet ergens anders.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.