Politie verijdelt project X feest Arnhem

ARNHEM - De politie heeft woensdagavond in Arnhem een project X-feest verijdeld. Jongeren waren op social media verzocht naar de Arnhemse wijk Klarendal te komen om te rellen.

2 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  En precies hierom hou ik zo van Arnhem! Geweldig, de uitspraak "laat de blagen maar komen", ik zie het helemaal voor me!
 • Desirea

  5 jaar geleden
  Prima gehandeld door de politie. Wat als ze er geen aandacht aan besteden en de boel loopt uit de hand? die blagen slopen de hele boel van winkeliers waar ze jaren krom voor liggen en als het op betalen van de schade aankomt is er niemand thuis of "ik was het niet". En de Klarendallers die de dat soort uitschot zelf wil aanpakken met een "corrigerend tikje"? prima mijn zegen heb je ik zie het als een stukje opvoeding achteraf.
 1. Poldervaart maakt met iedereen ruzie • Cocu houdt van zelfkastijding • NEC speelt met poep in de luier
  Met Jan Peters

  Polder­vaart maakt met iedereen ruzie • Cocu houdt van zelfkastij­ding • NEC speelt met poep in de luier

  De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart maakt met iedereen ruzie, geeft iedereen de schuld behalve zichzelf en is in paniek. Cocu is aan een zeer precair avontuur begonnen en houdt van zelfkastijding en NEC speelt met poep in de luier. Dit soort uitspraken worden deze week gedaan in onze voetbalpodcast Kappen en Draaien. Dit keer is oud-spits van NEC Jan Peters te gast en schuift ook clubwatcher Lex Lammers aan. Presentatie: Nanne Nicolasen

In samenwerking met indebuurt Arnhem