Museum Arnhem.
Volledig scherm
Museum Arnhem. © Rolf Hensel

Politiek eist opheldering over fiasco Museum Arnhem

ARNHEM - De Arnhemse politiek eist dat wethouder Gerrie Elfrink opheldering verschaft over het stranden van de grootscheepse verbouwing van Museum Arnhem. De gemeenteraad wil weten waarom Elfrink ervoor gekozen heeft om het museum te sluiten terwijl nog duister was of een aannemer de klus wel voor 15 miljoen euro wilde klaren.

21 reacties

 • wim

  3 jaar geleden
  Voor het Personeel is op oneigenlijke gronden een ontslagaanvraag ingediend bij arbeidsburo, en dit is niet goed onderzocht, door arbeidsburo. Derhalve ontslagvergunning terugdraaien en personeel weer naar werkplek.En compenseren voor overlast, leed en gemaakte kosten.Staat de S van SP voor socialisties?
 • Petra Versluis

  3 jaar geleden
  Bijna 20 oud-collega's kregen ontslag vanwege de verbouwing. Vanwege een verbouwing??? Ja, dat kan klaarblijkelijk. Dat ontslag was al vreselijk, maar is nu wel extra zuur.
 • CCC

  3 jaar geleden
  Ze moeten zich schamen om zo onbeschoft met het personeel om te gaan.
 • Jspr

  3 jaar geleden
  Reagerende op enkele onderstaande reacties: Een gezond museum innoveert.  Blijft interessant voor bezoekers, gaat met de tijd mee. Investeren in voorzieningen en waardepropositie voor de stad is belangrijk. De belangrijkste vraag is hier: heeft het museum een gezond  verdienmodel en voldoende bestaansrecht om zulke bedragen hierin te investeren. Of kan dit geld beter worden gebruikt voor andere voorzieningen. 
 • Jspr

  3 jaar geleden
  Ken de persoon in kwestie niet. Zoals wordt beschreven: dergelijke blunders duiden op onkunde en schaadt het imago van de stad. Wieberen met die vent als hij zulke ondoordachte roekeloze  acties uitvoert. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

 2. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

Arnhem e.o.