De Posbank gaat elk weekend en in de zomermaanden juli en augustus op slot voor gemotoriseerd verkeer.
Volledig scherm
PREMIUM
De Posbank gaat elk weekend en in de zomermaanden juli en augustus op slot voor gemotoriseerd verkeer. © Gerard Burgers

Posbank gaat elk weekend en in de zomer op slot voor auto’s en motoren, parkeerplaatsen wel bereikbaar

De Posbank gaat elk weekend en in de zomermaanden juli en augustus op slot voor gemotoriseerd verkeer. Auto’s en motoren mogen niet verder rijden dan de parkeerplaatsen Lappendeken, bij het Posbankpaviljoen en Rozendaalse Veld. Dat heeft de nieuwe coalitie van Rheden besloten.

19 reacties

 • jo Gun

  4 weken geleden
  waarom worden mijn reacties niet geplaatst??? ik ben wel ingelogd en geef geen ongepaste reacties.
 • Mar Leentjes

  1 maand geleden
  @Pr Lijk: Dus de wielrenners hebben volgens jou gewonnen van de auto's? Mooi! Ik wist niet dat er een wedstrijdje gaande was, maar ben trots op de overwinning. Thx man! En succes met de verhuizing.
 • Anne Nicolai

  1 maand geleden
  Ieder wil de Posbank voor zichzelf. Tja..
 • Pr Lijk

  1 maand geleden
  Oke dus ik ben met mijn elektrische auto niet meer welkom terwijl de wielrenners het al jaren verpesten voor iedereen hiero? Die aso sport moet op afgesloten tereinen beoefend worden net zoals motorcross. Anders moet je motorcross met elektrische motoren ook toestaan in openbare bossen. Heb spijt dat ik hier in deze kut GroenLinks gemeente ben gaan wonen. De wielrenners winnen dus. Een gigantische toename van wielrenners zal er komen zodra het autovrije nieuws zich verspreid door het land.
 • J.E. Poelman

  1 maand geleden
  Erik de Vries, u scheert alle motorrijders over één kam, die moeten van de dijken af. Aan de andere kant wilt u wel een nuance aanbrengen tussen verschillende typen mensen op racefietsen. Motoren met herrie uitlaten, auto’s met herrie uitlaten en schreeuwende racefietsers zijn allemaal irritant. Dit is geen reden om wegen af te sluiten voor genoemde vervoermiddelen. De verantwoordelijkheid ligt bij de bestuurder.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.