Volledig scherm
Lijsttrekker Martien Louwers heeft een samenvatting van het verkiezingsprogramma van de PvdA in Arnhem ingesproken voor blinden en slechtzienden.

Program voor verkiezingen om
te beluisteren

ARNHEM - Blinden en slechtzienden in Arnhem die overwegen te stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen kunnen luisteren naar wat één van de partijen zegt te bieden. De PvdA heeft een samenvatting van haar verkiezingsprogram ingesproken. 

Lijsttrekker Martien Louwers vertelt op Soundcloud wat haar partij de komende vier jaar in de stad wil doen. Er is ook een versie beschikbaar die kan worden omgezet in braille en er is een samenvatting van het program in Jip en Janneke-taal. 

In die laatste samenvatting zegt de PvdA dat Arnhem een hele mooie stad is en dat het er heel fijn wonen is. ,,Maar er zijn ook nog dingen die niet zo leuk zijn.’’ De partij vindt het belangrijk dat die dingen veranderen. ,,Dan wordt Arnhem een nog mooiere stad.’’

Toegankelijk

Het aanbieden van het verkiezingsprogramma in verschillende laagdrempelige vormen past bij de opvatting van de partij dat Arnhem de meest toegankelijke stad van Nederland moet worden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.