Insula dei Arnhem
Volledig scherm
Insula dei Arnhem © Rolf Hensel

Rechter maakt gehakt van Insula Dei in conflict met Barbara Versteegen

ARNHEM - Zorgaanbieder Insula Dei heeft in het arbeidsconflict met haar ex-bestuurder Barbara Versteegen bakzeil gehaald. Volgens de kantonrechter heeft de raad van toezicht van de stichting op verschillende fronten ernstig verwijtbaar gehandeld. 

22 reacties

 • Fan

  5 jaar geleden
  Man heeft zaak, vrouw schakelt haar man in (=opdrachtgever). Dan is er sprake van belangenverstrengeling, of in ieder geval de schijn ervan. Dat de rechter dit niet wil zien, zegt genoeg.
 • cMT

  5 jaar geleden
  Ik heb het niet over deze situatie maar andere voorvallen die wel verwijtbaar zijn. Een probleem wat bij meer zorginstellingen speelde, hier ook onder verantwoording van mevrouw,  en uitgebreid in media is geweest. Waar ik het over heb is bewezen. Zelf even andere bril op juiste sterkte aanschaffen een idee? Cursus begrijpend lezen misschien? Eerst zorgen dat je meer info over gehele organisatie en regelgeving hebt voordat je stupide reactie plaatst.
 • wim

  5 jaar geleden
  Aangezien de RvT niet juist heeft gehandeld, maar dat is vastgesteld door de rechter dat zij actief onjuiste zaken in de media heeft gebracht zijn ze hoofdelijk (=persoonlijk) aansprakelijk en zal de vergoeding door hun worden betaald.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Lees nog even het artikel goed wat mevrouw allemaal verwijtbaar is gemaakt en vooral ook waarvoor niet.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Ooh , is niet ver te zoeken vanaf Insula Dei onbegrijpelijk dat is bijna hetzelfde als dat je geen relatie met een collega mag hebben. Nou het zit er vol van familie.Zelf een manager en haar man werkte samen in die instelling. Maar owee als iemand van het personeel iemand leuk vond kon je gelijk op het matje komen. Ach, er worden zoveel dingen onder tafel geschoven/verdraaid en gelogen. Het is een spel in een aantal tehuizen die ik ken, alleen moet je precies weten wat de spelregels zijn en wanneer jij aan zet bent, Triest, jammer dat het zo gaat. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem