De Arnhemse burgemeester Marcouch voegt daad bij het woord: restaurant De Beren dat open is gegaan, is gewaarschuwd. Het moet dicht, anders volgt er een boete.
Volledig scherm
De Arnhemse burgemeester Marcouch voegt daad bij het woord: restaurant De Beren dat open is gegaan, is gewaarschuwd. Het moet dicht, anders volgt er een boete. © ANP

Restaurant De Beren moet meteen weer dicht; controleurs delen waarschuwing uit

ARNHEM - Restaurant De Beren in Arnhem gaat snel weer dicht na een waarschuwing. Franchisenemer Rafael van der Linden heeft dit besloten nadat hij kort na tienen bezoek kreeg van handhavers.

21 reacties

 • H. Frerichs

  2 weken geleden
  het vertrouwen in de overheid,en zijn regels,geen vertrouwen meer in deze overheid ennzijn handelen,zowel gemeente als rijks overheid het is MAFIA.
 • Kees Han

  2 weken geleden
  Hij is net zo achterbakse vent als bruls etc En we zelf een borrel organiseren en met 2 maten meten mbt café classen En maar populair doen op tv En dan die boa (dat zijn mensen die niet goed genoeg zijn om Politie te worden ) wel binnen een uur bij restaurant beren staan . Maar boa en politie laten 6 uur op zich wachten bij een inbraak
 • Theo Janssen

  2 weken geleden
  Spelbreker !! Hij voelt de situatie echt niet aan !!!
 • Ron van Dijk

  2 weken geleden
  Nog meer horeca adressen voor mijn zwarte lijst. Gewoon aan de regels houden, anders verdien je niet mijn toekomstige klandizie.
 • wilma beek

  2 weken geleden
  Meten met 2 maten,cafe classen mocht wel de hele dag open zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.