De onthulling van het logo voor 450 jaar Rheden door wethouder Marc Budel (links) en burgemeester Carol van Eert.
Volledig scherm
PREMIUM
De onthulling van het logo voor 450 jaar Rheden door wethouder Marc Budel (links) en burgemeester Carol van Eert. © Gemeente Rheden

‘Rheden’ voor een feestje: gemeente bestaat volgend jaar 450 jaar en dat wordt gevierd

5 vragen en antwoordenDE STEEG - De gemeente Rheden blaast volgend jaar 450 kaarsjes uit. Dat wordt groots gevierd. Wat staat er allemaal te gebeuren en hoe is de gemeente eigenlijk ontstaan? Vijf vragen en antwoorden. 

3 reacties

 • r van munster

  1 maand geleden
  Ga eerst de Energietoeslag eens betalen aan AOWers met een klein of helemaal geen pensioentje, die van het kastje naar de muur worden gestuurd. En dat notabene met een PVDA wethouder Gea Hofstede. Veel belangrijker dan een nutteloos feestje.
 • H. Hogeweg

  1 maand geleden
  Wordt een gedeelte aangewend wat men bezuinigd heeft op o.a. de jeugdzorg. Zie artikel.https://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/rheden-gebruikt-overschot-in-gemeentekas-voor-jubileumfeest-en-coronasteun~a2b7f83f/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR3oWAjN3kCkJ7FYNK3f2aHCUq22JHabtQnP_doy4U_u1LKp34hPBDN1gR8 Waar is de nood het hoogst, bij een feestje of op andere vlakken?
 • Johan Reurink

  1 maand geleden
  Wat een hoop onzin: verbondenheid tussen de bewoners onderling en de gemeente. Het feestje wordt geraamd op 450 miljoen. Dit is een groot deel van het overschot dat de gemeente geboekt heeft. Betaald door de inwoners. Ik denk dat de inwoners liever lagere lasten, betere groenvoorzieningen, kinderspeeltuintjes e.d. willen dan dat feestje waar de hotemetoten zich leuk kunnen profileren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.