De Delenseweg van Schaarsbergen naar Hoenderloo zit dicht om sluipverkeer vanaf de afgesloten A50 te voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Delenseweg van Schaarsbergen naar Hoenderloo zit dicht om sluipverkeer vanaf de afgesloten A50 te voorkomen. © Armon Veeneman

Rijkswaterstaat houdt dagelijks tientallen ‘sluipers’ tegen; ‘Wegen Veluwe kunnen verkeer A50 niet opvangen’

ARNHEM - Verkeersregelaars van Rijkswaterstaat moeten dagelijks tientallen automobilisten wegsturen die via sluiproutes over de Veluwe de officiële omleidingsroute voor de afgesloten A50 proberen te omzeilen. De snelweg is tussen Arnhem en Apeldoorn zestien dagen lang afgesloten in verband met groot onderhoud.

12 reacties

 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Er is geen sprake van sluipers, oftewel sluip route. Je probeert zo effectief als mogelijk is van a naar b te reizen. Als de meest efficiente route is afgesloten kan je alleen maar gebruik maken van de andere. Dat is dan de alternatieve route, en geen sluip route.
 • Klaas de Houthakker

  2 maanden geleden
  Ja verschrikkelijk remko, overleef je deze 6 weken wel?
 • remko willemsen

  2 maanden geleden
  Ik rij al jaren zo, dag in dag uit. En nu mag het ineens niet meer omdat ze ergens anders aan het werk zijn......
 • Simon Smit

  2 maanden geleden
  Wie heeft er in godsnaam besloten dat er NIET door Hoenderloo gereden mag worden. Welk " belangrijk/ invloed rijke" persoon, heeft het nodig geacht om, otterlo op te zadelen met zoveel verkeer. Dit stinkt zo erg naar riool dat niemand er iets over durft te zeggen. WAT is Hoenderloo beter dan Otterlo..
 • joan sas

  2 maanden geleden
  Een paar man pakt de roeptoeter dat er hinder is. We betalen wegenbelasting; ook voor de wegen door die dorpen. Niu staan er treiter-VRI's waar iedereen die er komt last van heeft. Door die loze VDI's komt er geen auto minder langs; alleen wat later omdat ze in het bos extra wachten. Kost extra benzine en geeft meer NOx. Als men klaagt over vele motoren zonder uitlaatdemper gebeurt er NIKS, de pakkans bij die jaarrande hinder is NUL. Waarom moet de politiek er zich nu dan zo zwaar mee bemoeien.
 1. MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
  PREMIUM

  MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesse­ren: ‘Zou een verhaal uit een jongens­boek zijn’

  De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.

In samenwerking met indebuurt Arnhem