Rita Hennekes met uitnodiging voor een boosterprik in Elst van de landelijke GGD. Daar werd ze tot haar grote teleurstelling geweigerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Rita Hennekes met uitnodiging voor een boosterprik in Elst van de landelijke GGD. Daar werd ze tot haar grote teleurstelling geweigerd. © Erik van 't Hullenaar

Rita heeft oproep, maar krijgt geen prik, Theo krijgt hem zonder afspraak wel

Rita Hennekes (61) werd met een officiële uitnodiging van de GGD in de hand geweigerd op de prikpost in Elst. Theo Wanders (64) kwam zonder afspraak met zijn moeder mee naar Elst en kreeg de boosterprik wel. 

26 reacties

 • Ton Ton

  2 maanden geleden
  Ik heb het afgelopen voorjaar, vrij vlot na elkaar, prik 1 en prik 2 gekregen, en tot mijn stomme verbazingeind van de zomer de derde prik ook al. Heeft te maken met onderliggend lijden, ik ben een uitbehandelde kankerpatient. Mijn huisarts heeft dit erg goed geregeld en gemonitord. Er spelen meer factoren mee dan alleen tijd tussen en na de prik(ken) en leeftijd. Ton Odijk, Duiven.
 • Geert kolks

  2 maanden geleden
  Als ik deze mevrouw was geweest was ik de deur niet uitgegaan met deze brief in de hand voordat ik ook geprikt zou zijn. Ze hadden mij eruit moeten slepen desnoods door de politie als die opgeroepen zou zijn geworden.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Wat een gezeur weer. Is er nou niks anders dan dit soort zielige verhalen..Iedereen moet gewoon wachten op zijn beurt...ook de voordringers !
 • jan eikelboom

  2 maanden geleden
  Is dit tegenwoordig nieuws? Ik krijg mn prikje niet huilie huilie.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Nicky Jansen, waarom dit in de krant moet? Omdat deze mevrouw een duidelijke uitnodiging van de GGD kreeg en toch wordt geweigerd! Nederland op z'n slechts!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.