Rita Hennekes met uitnodiging voor een boosterprik in Elst van de landelijke GGD. Daar werd ze tot haar grote teleurstelling geweigerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Rita Hennekes met uitnodiging voor een boosterprik in Elst van de landelijke GGD. Daar werd ze tot haar grote teleurstelling geweigerd. © Erik van 't Hullenaar

Rita heeft oproep, maar krijgt geen prik, Theo krijgt hem zonder afspraak wel

Rita Hennekes (61) werd met een officiële uitnodiging van de GGD in de hand geweigerd op de prikpost in Elst. Theo Wanders (64) kwam zonder afspraak met zijn moeder mee naar Elst en kreeg de boosterprik wel. 

26 reacties

 • Ton Ton

  1 maand geleden
  Ik heb het afgelopen voorjaar, vrij vlot na elkaar, prik 1 en prik 2 gekregen, en tot mijn stomme verbazingeind van de zomer de derde prik ook al. Heeft te maken met onderliggend lijden, ik ben een uitbehandelde kankerpatient. Mijn huisarts heeft dit erg goed geregeld en gemonitord. Er spelen meer factoren mee dan alleen tijd tussen en na de prik(ken) en leeftijd. Ton Odijk, Duiven.
 • Geert kolks

  1 maand geleden
  Als ik deze mevrouw was geweest was ik de deur niet uitgegaan met deze brief in de hand voordat ik ook geprikt zou zijn. Ze hadden mij eruit moeten slepen desnoods door de politie als die opgeroepen zou zijn geworden.
 • A Gerritsen

  1 maand geleden
  Wat een gezeur weer. Is er nou niks anders dan dit soort zielige verhalen..Iedereen moet gewoon wachten op zijn beurt...ook de voordringers !
 • jan eikelboom

  1 maand geleden
  Is dit tegenwoordig nieuws? Ik krijg mn prikje niet huilie huilie.
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Nicky Jansen, waarom dit in de krant moet? Omdat deze mevrouw een duidelijke uitnodiging van de GGD kreeg en toch wordt geweigerd! Nederland op z'n slechts!
 1. Islamitische natuurbegraafplaats met 16.000 plekken in Arnhem: ‘Ik woon hier al bijna 45 jaar, ik wil hier worden begraven’
  PREMIUM
  12

  Islamiti­sche natuurbe­graaf­plaats met 16.000 plekken in Arnhem: ‘Ik woon hier al bijna 45 jaar, ik wil hier worden begraven’

  Stukken gras schieten omhoog uit de zandgrond. Hier en daar liggen verdwaalde en verkleurde maïskolven die zijn overgebleven na het oogsten. Stengels waar ze aangroeiden, staan nog dapper overeind. Dit terrein, naast de A12 in Arnhem, is nu nog akkerland. Binnenkort is het een oase van rust, als dit land is omgevormd tot een grote islamitische natuurbegraafplaats.
 2. Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?
  PREMIUM
  8

  Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?

  ARNHEM - De kans is groot dat het kabinet vanavond aankondigt dat de niet-essentiële winkels een stukje verder open mogen. Wel onder voorwaarden natuurlijk en daarmee maakt het ‘winkelen op afspraak’ zeer waarschijnlijk een comeback. Dit concept kennen we nog van maart vorig jaar, toen het al eens tijdelijk werd ingevoerd. Maar hoe ging dat ook al weer, winkelen op afspraak?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.