Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Ostermann. © Ariane van Ginneke

Rocco Ostermann schreef een boek vol door verbazing gedreven verhalen

INTERVIEWDOETINCHEM/ ARNHEM - In zijn blote buik opent hij de deur van zijn woning in hartje Arnhem. ,,Hadden wij een afspraak?’’, vraagt Rocco Ostermann (51). ,,Een interview over je boek’’, antwoord ik. ,,Ach, vergeten. Maar kom binnen en ga zitten, dan kleed ik me even aan.’’

Een paar minuten later zitten we tegenover elkaar in zijn chaotisch gezellige woonkamer, die muziek ademt: meer dan tien gitaren staan verspreid door de kamer, er staat een jukebox, singles hangen aan de muur en cd's met vrijwel alle muziekstijlen liggen meer dan een meter hoog opgestapeld.

Ostermann zakt in zijn zitstoel en begint te praten. Over zijn boek, met onvermijdelijke uitstapjes naar muziek, voetbal en bezoekjes aan de groenteboer. Een monoloog op basis van passages uit zijn boek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.